Početna » Evrokupovi » Bez TV prenosa gostovanja Zvezde Pro Reku !

Bez TV prenosa gostovanja Zvezde Pro Reku !

no_signal_2

 

 

 

Ljubitelji vaterpola biće uskraćeni za TV prenos velikog duela između šampiona Evrope Crvene zvezde i italijanskog Pro Reka u III rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Beogradski crveno-beli u subotu će na bazenu u Soriju odigrati meč u gostima, a revanš je na programu 9. novembra u Beogradu. Sudar šampiona Evrope za 2013. i 2012. već u kvalifikacijama razočarao je mnoge ljubitelje vaterpola jer će elitno takmičenje biti uskraćeno za jedan odličan tim. Ipak, direktan duel u eliminacijama trebalo bi da bude izuzetno zanimljiv, ali njegov prvi deo nažalost nećemo moći da pratimo uživo jer pored bazena u Italiji neće biti kamera.

Postavlja se pitanje zašto? Kome je u interesu da takav meč ne bude emitovan uživo, jer zainteresovane publike ima u Srbiji i Italiji, a sigurno i širom Evrope. Ima li vaterpolo da ponudi nešto bolje i veće od prenosa duela dva sjajna tima pred punim tribinama? Televizija B92, koja će raditi prenos revanša na Tašmajdanu, želela je da preuzme signal iz Italije, ali nažalost njega neće biti.

Odgovor možda leži u odnosu italijanskog tima i njegovog finasijera Gabrijelea Volpija sa evropskom federacijom LEN, pa i italijanskom FIN-a.  Šta god da je razlog, ukoliko se nešto ne promeni, nećemo biti u mogućnosti da gledamo  veliki duel.

Inače, Crvena zvezda u Italiju putuje u petak, kada će imati i popodnevni trening, kao i u subotu pre podne. Meč je na programu u subotu od 20.00 časova. Vaterpolisti Pro Reka za utakmicu godine pripremaju se u Rijeci gde sparinguju sa Primorjem, koje će u istoj fazi kvalifikacija igrati sa mađarskim Solnokom.

 

 

11 komentara

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.